Uutislistaukseen

Kirkon Rakkausklinikka sai kunniamaininnan Grand One -kilpailussa

Rakkausklinikka kuvituskuva.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Rakkausklinikka-palvelu sai kunnianmaininnan Grand One -kilpailussa paras digitaalinen sisältömarkkinointi -kategoriassa. Grand One palkitsee vuosittain digitaalista markkinoinnin parhaimmistoa.

”Kunniamaininta on hieno saavutus, joka on upean yhteistyön tulos! Kiitos erityisesti A-lehdet, seurakunnat, jotka tämän työn mahdollistavat, perheneuvojakasvot tukitiimeineen ja tietenkin lukijat”, sanoo johtava asiantuntija Sari-Annika Pettinen Kirkkohallituksesta.

Vuonna 2020 lanseerattu Rakkausklinikka on kirkon neuvontapalvelu, jossa kirkon perheneuvojat tarjoavat tukea ja näkökulmia parisuhdetta koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin. Lukijat voivat lähettää Rakkausklinikalle anonyymisti parisuhdetta koskevia kysymyksiä, joihin kirkon perheneuvojat vastaavat. Rakkausklinikka toimii terveyden ja hyvinvoinnin verkkopalvelussa Terve.fissä. 

Rakkausklinikka on tavoittanut reilusti yli puoli miljoonaa lukijaa yhdeksässä kuukaudessa.

”Tavalliset parisuhteen kysymykset kiinnostavat ihmisiä. Samanlaisia kysymyksiä perheneuvojat kohtaavat myös asiakastyössä. Rakkausklinikassa yhden lukijan kysymys ja perheneuvojan vastaus siihen puhuttelee myös muita vastaavassa tilanteessa olevia. Tällä tavalla kirkon perheneuvonnan ammattitaito hyödyttää monia ihmisiä”, toteaa Sari-Annika Pettinen.

Rakkausklinikan kasvoina ovat kirkon perheneuvojat Pekka PuukkoPäivi Stelin-Valkama ja Paula Ruotsalainen.

”Verkko on tänä päivänä tärkeä osa ihmisten arkea ja todellisuutta, ja perheneuvonnan paikka on olla siellä missä ihmiset ovat. Kasvokkain kohtaaminen on edelleen tärkeää, mutta yhtä lailla on tärkeää, että ihmiset kohdataan myös verkossa. Tähän Rakkausklinikka on avannut huikeat mahdollisuudet,” kertoo Pekka Puukko.

Rakkausklinikan yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun, Lappeenrannan ja Lahden seurakunnat.

Grand One palkitsee vuosittain digitaalista markkinoinnin parhaimmistoa. Grand One on tarkoitettu suomalaisille digitaalisen median töille, jotka on julkaistu tai selkeästi uudistettu 24.1.2020 – 29.1.2021.

Linkki sivustolle.

30.4.2021 11.08